Despre Noi

CINE SUNTEM?

de 11 ani livrăm printuri de cea mai bună calitate

Capisco este locul unde ideile tale pentru printare prind viață și locul unde calitatea contează. Avem o experiență de peste 11 ani în furnizarea de servicii de printare pentru companiile și persoanele fizice din Botoșani și județele învecinate.

Printuri de calitate și echipă profesionistă.

Capisco Botoșani și-a propus să devină un reper în industria producției publicitare. Citește mai multe despre misiunea și viziunea noastră și contactează-ne pentru mai multe informații.

Suntem o companie de producție publicitară situată în centrul orașului Botoșani, vizavi de cofetăria Rida, în interiorul magazinului Orange PrePay. Printre companiile care apelează la serviciile oferite de noi se află companii din industria transporturilor, medicală, retail, construcții, imobiliare, HoReCa, etc.

Îți punem la dispoziție servicii de concepție grafică și printuri de orice dimensiune . Dacă îți dorești o creștere vizibilă a companiei tale sau dacă ai ca obiectiv apropiat impunerea în rândul liderilor de piață, atunci la noi vei găsi soluția. Te ajutăm să îmbunătățești imaginea companiei tale prin producția de diferite materiale publicitare: firme luminoase, printuri de mari dimensiuni, înscripționări auto, pliante, afișe, stickere, roll-up-uri, etc.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

Experiență de peste 11 ani în industria producției publicitare și a concepției grafice.

Imprimantele noastre sunt doar de ultimă generație pentru a furniza doar servicii de calitate.

Satisfacem constant cele mai exigente cerințe în materie de printuri ale companiilor din zona Moldovei.

Avem ca obiectiv principal livrarea de servicii profesionale într-un timp cât mai scurt posibil.

Viziunea Noastră

Capisco Botoșani încearcă să devină o companie de producție publicitară recunoscută drept reper al serviciilor remarcabile, nu doar în industria tipăririi, ci și în concepție grafică și alte servicii strâns legate de producția publicitară. Ne mândrim că furnizăm servicii de calitate care contează și ne străduim constant să obținem rezultate pentru clienții noștri.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este să vă oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate posibilă în timp util și la un preț competitiv.

Ascultăm nevoile companiei dumneavoastră și vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Obiectivul nostru este atingem și să depășim așteptările clientului.

recenzii primite

profile-blank-thumb
Sorin M.

Am apelat la serviciile Capisco pentru colantarea noului nostru punct de lucru. Printurile au fost livrate rapid și montarea lor a fost făcută perfect.

profile-blank-thumb
Mihai C

Lucrăm cu Capisco de peste 3 ani în realizarea de autocolante pentru autocarele noastre și suntem foarte mulțumiți de calitatea materialelor și timpul de livrare

Politica de confidentialitate
Când vizitați site-ul nostru, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de obicei sub formă de cookies. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web.