Servicii

DE PESTE 11 ANI OFERIM

SERVICII PROFESIONALE

Indiferent dacă sunteți o companie care dorește să printeze materiale promoționale, casete luminoase sau roll-up-uri pentru promovarea afacerii, sau o persoană fizică care dorește să-și printeze materiale pentru uz personal, Capisco este aici pentru a vă ajuta cu printarea materialelor de care aveți nevoie.

Serviciile noastre includ proiecte personalizate, printuri de mari dimensiuni, casete luminoase, litere volumetrice, înscripționări auto, roll-up-uri, tablouri canvas, alte printuri și creație grafică.

PRINTURI mari

Indiferent de mărimea panoului sau a spațiului publicitar, noi te putem ajuta cu printarea mesh-ului sau a bannerului perfect.

CASETE LUMINOASE

Casetele luminoase sunt o modalitate eficientă de a marca și de a atrage atenția asupra afacerii dumneavoastră 24/7.

LITERE VOLUMETRICE

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes pentru atragerea atenției asupra companiei și pot fi folosite atât în interior cât și în exterior.

ÎNSCRIPȚIONĂRI AUTO

Pentru promovarea completă a unei companii care deține și mașini de serviciu oferim și înscripționare auto cu materiale promoționale.

ROLL-UP-URI

Ideale pentru promovarea companiei în cadrul evenimentelor sau în anumite locații, roll-up-urile rămân o soluție clasică și eficientă de promovare.

TABLOURI CANVAS

Tablourile canvas sunt o soluție ideală pentru animarea elegantă și modernă a unei camere, indiferent dacă este o cameră de birou sau din locuință.

PLIANTE ȘI AFIȘE

Soluția clasică și eficientă de promovare a unui eveniment, a unei noi companii sau a unui nou serviciu râmăne distribuirea de pliante și afișe.

ALTE PRINTURI

Cărțile de vizită, plăcuțele cu rezervat, personalizarea de obiecte sau printarea formatelor atipice sunt o altă componentă importantă a serviciilor noastre.

CREAȚIE GRAFICĂ

Un alt serviciu pe care îl oferim este creația grafică, un serviciu indispensabil atunci când vine vorba de promovarea profesionistă a unei companii.

profile-blank-thumb
Sorin M.

Am apelat la serviciile Capisco pentru colantarea noului nostru punct de lucru. Printurile au fost livrate rapid și montarea lor a fost făcută perfect.

profile-blank-thumb
Mihai C

Lucrăm cu Capisco de peste 3 ani în realizarea de autocolante pentru autocarele noastre și suntem foarte mulțumiți de calitatea materialelor și timpul de livrare

Politica de confidentialitate
Când vizitați site-ul nostru, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de obicei sub formă de cookies. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web.